U KUNT BIJ BOUWBEDRIJF OTTER TERECHT VOOR NIEUWBOUW, AAN- EN VERBOUW, RENOVATIE EN UTILITEITSBOUW

DE BOUWPARTNER IN NOORD NEDERLAND

Wij bedienen zowel de zakelijke- als particuliere markt. Ons team bestaat uit enthousiaste en betrokken vaklieden die graag met u meedenken. Dankzij korte lijnen kunnen wij snel inspelen op veranderingen tijdens de bouw. Wij begeleiden grote en kleine projecten van A tot Z om kwaliteit en resultaat te verzekeren. Ook casco bouwen behoort tot onze expertise. We helpen u graag verder met uw bouwwensen.

Bij Bouwbedrijf Otter bieden wij een uitgebreid scala aan bouwdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ons toegewijde team van vakmensen staat klaar om uw project te realiseren, ongeacht de omvang.

Wij geloven in nauwe samenwerking en proactief meedenken met onze klanten. Dankzij onze efficiënte communicatielijnen kunnen we snel reageren op eventuele wijzigingen tijdens de bouw. Van begin tot eind begeleiden wij projecten om de hoogste kwaliteit en het beste resultaat te garanderen.

ONS TEAM

Ook voor toekomstige bouwmensen staat onze deur altijd open

Wij zijn er trots op een erkend leerbedrijf te zijn en zijn aangesloten bij zowel SBB als Bouwmensen. Bij Bouwbedrijf Otter werken we continu aan de ontwikkeling van vakmensen en leveren we hoogwaardige bouwdiensten voor elk type project.

Meer over ons