Ga terug
Andere expertises:

U kunt bij Bouwbedrijf Otter terecht voor nieuwbouw, aan- en verbouw, renovatie en restauratie. Wij bedienen zowel de zakelijke- als particuliere markt. Ons team bestaat uit enthousiaste en betrokken vaklieden die graag met u meedenken. Dankzij korte lijnen kunnen wij snel inspelen op veranderingen tijdens de bouw. Wij begeleiden grote en kleine projecten van A tot Z om kwaliteit én resultaat te verzekeren.

Bouwbedrijf Otter verzorgt onder andere:

  • Tekenwerkzaamheden;
  • Vergunningaanvragen;
  • Installatiewerkzaamheden;
  • Loodgieters werkzaamheden;
  • Schilderwerkzaamheden;
  • Grondwerkzaamheden, bestrating, tuinaanleg;
  • Stukadoorswerk.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf en aangesloten bij zowel SBB en Bouwmensen.

Met een turn-key project nemen wij als bouwbedrijf alle taken die betrekking hebben op de bouw van uw woning of bedrijfspand uit handen. Wij ontzien u tijdens de voorbereiding, de ontwerpfase, de bouw en bijkomende zaken tot en met de oplevering. Als opdrachtgever ontvangt u een kant en klaar product. U hoeft alleen maar de sleutel om te draaien en te genieten van het woonplezier.

Voor alle nieuwbouw, zowel woningbouw als utiliteitsbouw, geldt dat de vergunningaanvragen sinds 1 januari 2021 moeten voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG). Die eisen vloeien voort uit het Energieakkoord voor duurzame groei en uit de Europese Energy Performance of Buildings Directive (EPBD).

Vanaf 1 januari 2023 verandert de bouwpraktijk. De Wet kwaliteitsborging voor het bouwen wordt van kracht. De belangrijkste wijzigingen zijn: aannemers worden aansprakelijk voor hun werkzaamheden en de kwaliteitsborger houdt bij eenvoudige bouwwerken toezicht op het bouwproces.