Ga terug
Andere expertises:

Onze voorkeur gaat uit naar een traditionele opzet van bouwen met kwalitatief en duurzaam materiaal. Een gedegen voorbereiding en een goede planning is het fundament voor uw bouwplannen. Wij laten waar nodig berekeningen maken voor de ventilatie, daglicht toetreding en EPC. Wij laten alle constructies door een constructeur doorrekenen om later niet voor vervelende verrassingen te staan.

De fundering en betonvloeren worden vervaardigd van gewapend beton, binnen- en buiten muren van baksteen. We plaatsen gegronde hardhouten kozijnen voor binnen en buiten of desgewenst kunststofkozijnen.

Voor de beglazing gaan wij standaard uit van HR++ beglazing, maar ook zonwerend of zelfreinigend glas behoort tot de mogelijkheden. De dakgoten en boeidelen worden doorgaans van het zeer duurzame materiaal red ceder gemaakt. Ook kunnen wij de goten en boeidelen van 100% recyclebaar kunststof maken.

Wij werken met hoogwaardige isolaties en folies, daarom is een goede geventileerde constructie een pré om vochtproblemen te voorkomen. Het hout wat met de buitenlucht in aanraking komt wordt voorzien van grondverflaag.

Voor de binnen-afwerking wordt er gebruik gemaakt van meranti gegronde afwerklatten, verder naar uw eigen keuze.

Wij vinden het belangrijk dat de bouwplaats schoon en netjes wordt gehouden.